Network Room

IFP beschikt over een uniek en volledig ingericht lokaal om gezellig in netwerk te vliegen.
Met plaats voor ongeveer 25 personen en een vast netwerk, zowel draadloos als met kabel, is IFP zowat een unicum in Belgie. Iedereen beschikt over een vast plaats waardoor bv. extra monitors, toetsenbord en andere randapparatuur gerust ter plaatse mogen blijven staan, zo hoef je op de meetings enkel je pc of laptop mee te brengen.
Control Tower

Al even uniek is onze "Control Tower". Met een hoogte van 2m10 is ze wellicht niet meteen de hoogste maar zeker de enige als Sim-Tower in de streek.
Het volledig netwerk knoopunt komt er toe op onze netwerk en voice servers. Met Verschillende pc's en 7 monitors wordt het vliegverkeer er nauwkeurig in de goede richting gestuurd. Als extra, voor de echte fanaat, word er via onze voice server keurig aan Air Traffic Control gedaan. Niet voor iedereen meteen van zelfsprekend maar geen nood ... oefening baart kunst.Private Bar

Naast het vliegen moet er ook wel eens tijd zijn voor een babbel of een drankje. IFP biedt de leden dan ook de mogelijkheid iets te nuttigen in onze rustieke bar.
Ook voor wie, op de meetings, 's middags iets wil nuttigen biedt IFP de mogelijkheid of zijn eigen lunch of iets warm te eten. Onze bar is natuurlijk ook de plaats bij uitstek om af en toe eens een feestje te bouwen. Exclusief voor onze leden organizeren we af en toe wel eens een kaas- of Breughel avond en een stevige zomer BBQ mag natuurlijk niet ontbreken

Lessen en scholing

Diplomas
    Voor onze leden bieden we de mogelijkheid om iedere dinsdag vóór de maandelijkse meetings onze lessen en seminaries te volgen. Dit is zeker geen must maar af en toe eens wat extra informatie krijgen kan enkel ons team versterken.
    Je vindt alvast wat voorbeelden van onze info sessies op onze pagina "Documenten". Daarbij geven we iedereen de kans om zijn steentje bij te dragen en zelf wel eens de handen uit de mouwen te steken met een eigen presentatie of lesavond.